De winnaars zijn bekend!

Bedankt om met je klas(sen) mee te doen aan de wedstrijd voor Kunstendag voor Kinderen! Ondertussen is de wedstrijd afgelopen en heeft het grootste kunstwerk zijn definitieve vorm gekregen. Bekijk het grootste kunstwerk zeker eens op onze website. Of bekijk de video die we maakten van het grootste kunstwerk!

Dat betekent ook dat de winnaars ondertussen bekend zijn. 9 klassen winnen hun eigen expo op een unieke cultuurplek!

Hier zijn de winnaars:

1.       Het 6de leerjaar van de Vrije basisschool Grasheide in Putte mag zijn werk tonen in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg.

2.       1a, 1b, 2a, 2b van de Vrije Basisschool Sint-Lodewijk winnen een plekje in de bib in Deerlijk.

3.       Het werk van L4A van het Sint-Andreasinstituut in Brugge wordt tentoongesteld in Cultuurcentrum De Brouckere in Torhout.

4.       De Vrije Basisschool Arkades in Herentals wint een unieke expo in het Taxandriamuseum in Turnhout.

5.       De naschoolse opvang van de Freinetschool De Ark in Sint-Niklaas mag zijn werkjes gaan bewonderen in de bib in Sint-Niklaas.

6.       Het 6de leerjaar van het Paleis in Diepenbeek wint een plek in Museum De Mindere in Sint-Truiden.

7.       Het 2de leerjaar van de Gemeenteschool Kouter in Zwevegem kan zijn werk bewonderen op een van de locaties tijdens de wandeltocht ‘Weg van kunst’, namelijk het Leanderhof.

8.       De kunstwerken van de 2e graad van de Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten in Liedekerke kun je gaan bekijken in het CC De Plombom in Ninove.

9.       De 1e graad Kunstacademie Niel in Antwerpen mag zijn werk tonen in het M HKA in Antwerpen.

Proficiat aan alle winnaars, maar ook een dikke proficiat aan alle deelnemers. Jullie inzendingen waren stuk voor stuk echte kunstwerkjes!

Ga dus zeker een kijkje nemen naar een van de winnende expo's op Kunstendag voor Kinderen op zondag 21 november!