Een nieuw campagnebeeld. Dankjewel, Ingrid Godon!

Het meest bekend is Ingrid Godon wellicht voor Nellie & Cezar, het duo waarmee ze vele duizenden kleuters begrippen, tegenstellingen, gevoelens en nog veel meer complexe zaken uitlegde. Naast boeken en educatieve producten was ook de animatiereeks wereldwijd een succes.     

Zowel in ons land als in het buitenland is Ingrid Godon een van de meest gerespecteerde en succesvolle illustratoren van kinder- en jeugdboeken. Haar werk werd bijgevolg al meermaals bekroond. Dé geknipte persoon meenden wij om ons nieuwe beeld te maken. Het campagnebeeld voor KvK 2018 is geheel in de originele Godon-stijl: met in de hoofdrol robuuste figuren, die toch heel zacht geïllustreerd en gestileerd zijn.  

Wie verder kennis wil maken met haar beeldend werk kan een kijkje nemen op de website van Ingrid Godon. In het kader van het Stadsfestival van Damme is nog tot en met zondag 2 december werk te zien dat zij maakte voor de boeken: 'Ik wou', 'Ik denk' en 'Ik moet'. Zij tekent er ook live in een open atelier, zo bijvoorbeeld op zaterdag 24 en zondag 25 november. In Villa Verbeelding in Hasselt loopt nog tot zaterdag 12 januari de tentoonstelling ‘De mooisten van het land. Portrettengalerij’, samen met Fatinha Ramos. Wie nog plannen had voor een uitstap tijdens de herfstvakantie heeft er alvast een extra reden bij.


Portretfoto Ingrid Godon (c) Roger Van Vooren