Een nieuw campagnebeeld. Dankjewel, Ingrid Godon!

Het meest bekend is Ingrid Godon wellicht voor Nellie & Cezar, het duo waarmee ze vele duizenden kleuters begrippen, tegenstellingen, gevoelens en nog veel meer complexe zaken uitlegde. Naast boeken en educatieve producten was ook de animatiereeks wereldwijd een succes.     

Zowel in ons land als in het buitenland is Ingrid Godon een van de meest gerespecteerde en succesvolle illustratoren van kinder- en jeugdboeken. Haar werk werd bijgevolg al meermaals bekroond. Dé geknipte persoon meenden wij om ons nieuwe beeld te maken. Het campagnebeeld voor KvK 2018 is geheel in de originele Godon-stijl: met in de hoofdrol robuuste figuren, die toch heel zacht geïllustreerd en gestileerd zijn.  

Wie verder kennis wil maken met haar beeldend werk kan een kijkje nemen op de website van Ingrid Godon. In Villa Verbeelding in Hasselt loopt nog tot 12 januari de tentoonstelling ‘De mooisten van het land. Portrettengalerij’, samen met Fatinha Ramos. En voor wie het wat verder wil zoeken, nog tot eind september zijn in Castelo Branco in Lissabon zestig werken uit tien boeken te zien in het kader van Illustrarte 2018. Wie nog plannen had voor een fijne citytrip naar de Portugese hoofdstad heeft er alvast een extra reden bij.


Portretfoto Ingrid Godon (c) Roger Van Vooren