Ga op virtuele wandeling met C.R.E.W.

C.R.E.W. is een experimenteel theatergezelschap dat zichtbaar wil maken hoe technologie ons verandert. Technologie is vandaag zo inherent aan onze leefwereld geworden dat we de effecten ervan misschien niet meer bewust opmerken.

Volgens bioloog, socioloog en filosoof Donna Haraway versmelten mens en machine vandaag meer en meer met elkaar. Niet alleen doordat onze smartphones vandaag bijna aan onze handen vastgekleefd te zijn, maar ook door het bestaan van pacemakers en hoorapparaten, bijvoorbeeld. In deze zin zijn wij vandaag bijna allemaal cyborgs.

Door middel van een theatrale en technologische onderdompeling van het lichaam van de toeschouwer zorgt C.R.E.W. ervoor dat niets meer is wat het lijkt.

Ook op KvK2017 reiken ze je een uitdagende en lijfelijke ervaring aan. In Hasselt nemen ze je namelijk mee op een virtuele wandeling doorheen verschillende realiteiten. Met een videobril op je neus en een computerzak op je rug, belooft het een avontuur te worden dat iedereen – van welke leeftijd ook – naar adem doet happen. C.a.p.e. KIT / C.R.E.W. / CC Hasselt (vanaf 8 jaar)